willow on

Willow ima poseban dizajn koji Vašoj prostoriji daje eleganciju i koji je proizveden od profila različitih radijusa oblikovanih u različite lukove.

Pruža oslonac od aluminijskih stupova na prednjoj strani pergole i dopušta ugradnju na zidne površine ,kao i sa stropa, s posebnim priključcima i čeličnim potpornim konstrukcijama u stražnjem dijelu. Na prednjem stupu, aluminijski profil, koji se postavlja u vodoravnom smjeru u odnosu na pergolu, skuplja vodu uz pomoć nagiba i prenosi je na vanjsku stranu kroz poseban odvod.

Nagib

Willow treba biti postavljena od stražnjeg dijela prema naprijed s nagibom od najmanje 6 stupnjeva. Nagib je glavni čimbenik koji omogućuje protok vode u žljebove bez nakupljanja na tkanini odakle se odvodnjom,prazni.

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Willow su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija
C: Visina prednjeg dijela
D: Visina stražnjeg dijela

olculendirme_sayfa

Modeli

Willow se može proizvesti uporabom modela “GOLD” i “DIAMOND”.
Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja 7 metara ili manje bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 11 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

Willow ima elegantan i jedinstven dizajn koji možete vrlojednako koristiti kako u komercijalnim tako i u osobnim prostorima. Profili koji su oblikovani s posebnim radijusom dodaju dubinu i upečatljiv izgled Vašem stambenom prostoru.

Willow se može proizvesti i upotrijebiti na način jednog modula ili spajanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks.

Kapacitet struje i vode

Willow je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete za Vaš ukus.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli i njihovo porijeklo je Turska.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. U Turskoj i svijetu, “3” mogućnost izbora dostupna je samo u Fortuna Design. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij

aluminij