juniper

Juniper ima potporu aluminijskih stupova koji se nalaze na prednjem dijelu pergole, a čelični stupovi dimenzija 100x100x3 mm, 100x150x4 mm ili 200x200x5 mm koji se nalaze ispod čelične konstrukcije i imaju istu dimenziju s horizontalnom konstrukcijom, pružaju mogućnost montiranja proizvoda bez ikakve potpore iz druge strukture.

Aluminijski profil koji se postavlja u horizontalnom smjeru na pergolu sakuplja tekuću vodu koja se preko nagiba i odvodnjom prenosi van.

Nagib

Juniper bi trebala biti montirana s najmanje 6 stupnjeva nagiba od stražnjeg dijela prema naprijed. Nagib je glavni čimbenik koji omogućuje protok vode u žljebove bez nakupljanja na tkanini odakle se odvodnjom prazni.

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Juniper su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija
C: Visina prednjeg dijela
D: Visina stražnjeg dijela

silver

Modeli

Juniper se može proizvesti uporabom modela “GOLD” i “DIAMOND”.
Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja do 8 metara bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 12 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

Juniper, ima elegantan i snažan dizajn koji možete koristiti u komercijalnim i osobnim prostorima.

Zahvaljujući svojim neovisnim strukturnim značajkama, Juniper je savršeno rješenje za pretvaranje svih otvorenih prostora u elegantne stambene prostore.

Juniper se može proizvesti i koristiti na način jednog modula ili, spajanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks.

Kapacitet struje i vode

Juniperu je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete za Vaš ukus.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli i njihovo porijeklo je Turska.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. U Turskoj i svijetu, “3” mogućnost izbora dostupna je samo u Fortuna Design. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij

aluminij