Carpe je u osnovi “dvostruki” proizvod koji je podržan čeličnom okosnicom i koristi se za pokrivanje velikih područja.

Središnji dio čine horizontalni i vertikalni nosači dimenzija 100x100x3 mm, 100x150x4 mm i 200x200x5 mm u odnosu na dimenzije proizvoda.

Ono je čvrsto pričvršćeno na pod pomoću čeličnih ploča i betonskih sidrišta. Šine koje su postavljene na glavnu čeličnu glavnu konstrukciju Carpea su nagnute pod kutom i povezane su s aluminijskim nosačima kako bi dovršili strukturu.

Nagib

Carpe treba montirati od stražnjeg dijela prema naprijed s nagibom od najmanje 6 stupnjeva. Nagib je glavni element koji omogućava da voda teče u žljebove bez da se nanosi na tkaninu i da se evakuira pomoću odvodnje.

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Carpe su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B1: Ukupna projekcija (s jedne strane)
B1: Ukupna projekcija (s druge strane)
C: Visina prednjeg dijela (s jedne strane) C1: Visina prednjeg dijela (s druge strane) D: Visina središnje točke sustava

Modeli

Carpe se može proizvesti pomoću “DIAMOND” i “GOLD” profila.

Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja 16 metara ili manje u oba smjera bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 20 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

Zahvaljujući svom posebnom i snažnom dizajnu, Carpe je dizajniran da zadovolji Vaše zahtjeve “velikih razmjera” kao što su vjenčani saloni, restorani, kafići i slično.

Kada kombinirate Carpe s giljotinskim prozorima, sklopivim i kliznim staklenim sustavima, imat ćete jedinstveno mjesto koje možete koristiti i tijekom zimskih i ljetnih mjeseci.

U usporedbi s drugim nepokretnim strukturama, osim besplatnih mogućnosti korištenja koje vam donosi pergola, i sa brzinom proizvodnje i montaže te niskom cijenom, to će biti savršen povratak za Vašu investiciju.

Kapacitet struje i vode

Carpe je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete za Vaš ukus.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli i njihovo porijeklo je Turska.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. U Turskoj i svijetu, “3” mogućnost izbora dostupna je samo u Fortuna Design. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij

aluminij