oliva

Oliva ima poseban dizajn koji je elegantan i daje vrijednost Vašem prostoru, te je proizvedena od profila koji su oblikovani pod različitim kutovima.

Oliva ima potporu od aluminijskih stupova koji su smješteni na prednjem dijelu pergole, dok na stražnjem dijelu, uz pomoć čeličnih stupova dimenzija 100x100x3mm, 100x150x4mm ili 200x200x5mm koji su postavljeni ispod čelične konstrukcije pruža mogućnost montiranja proizvoda bez ikakve potpore iz druge strukture.
Na prednjem stupu horizontalno je postavljen aluminijski profil koji služi za odvod vode.

Nagib

Oliva bi trebala biti montirana s najmanje 9 stupnjeva nagiba od stražnjeg dijela prema naprijed. Nagib je glavni čimbenik koji omogućuje protok vode u žljebove bez nakupljanja na tkanini odakle se odvodnjom prazni.

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Oliva su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija
C: Visina prednjeg dijela
D: Visina stražnjeg dijela

Modeli

Oliva se može proizvesti uporabom modela “GOLD” i “DIAMOND”.
Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja 8 metara ili manje bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 10 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

Oliva ima elegantan i poseban dizajn koji jednko možete koristiti u osobnim i komercijalnim prostorima. Oliva je savršeno rješenje za pretvaranje svih Vaših vanjskih prostora u elegantne stambene prostore zahvaljujući njihovim neovisnim strukturnim značajkama. Oliva se može proizvesti i koristiti kao jedan modul ili, spajanjem više od jedne pergole u željenom smjeru.

Kapacitet struje i vode

Oliva je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete za Vaš ukus.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli i njihovo porijeklo je Turska.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. U Turskoj i svijetu, “3” mogućnost izbora dostupna je samo u Fortuna Design. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij

aluminij