daphne

Daphne se uglavnom formira posebnom potpornom konstrukcijom strukturiranom na čeličnim stupovima.

Pergola se montira na središnju konstrukciju s posebnim čeličnim dijelovima za vješanje, koji su spojeni preko profila vodilice pergole.
Čelična konstrukcija sigurno će Vam služiti dugi niz godina zahvaljujući proizvodima veličine 100x100x3 mm, 100x150x4 mm i 200x200x5 mm koji se određuju prema dimenzijama proizvoda.

Nagib

Daphne treba montirati od stražnjeg dijela prema naprijed s nagibom od najmanje 6 stupnjeva. Nagib je glavni element koji omogućava da voda teče u žljebove bez da se nanosi na tkaninu i da se evakuira pomoću odvodnje.

Dimenzije

Potrebne mjerenja za proizvodnju Daphne su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija (s jedne strane)
B1: Ukupna projekcija (s druge strane)
C: Visina prednjeg stupa (s jedne strane)
C1: Visina prednjeg stupa (s druge strane)
D: Visina središnje točke sustava

Modeli

Daphne se može proizvesti uporabom modela “GOLD” i “DIAMOND”.
Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja 11 metara ili manje bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 13 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

DAPHNE vam nudi jedinstveno i vrlo elegantno rješenje, posebno u područjima gdje izravna potpora nije moguća u prednjem dijelu.
U Daphne modelu, budući da nema stupova za ispuštanje vode, odvod vode je moguć samo lancima ili slobodnim padom vode.
Daphne se može proizvesti i koristiti kao jedan modul ili, spajanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks.

Kapacitet struje i vode

Daphne je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete za Vaš ukus.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli i njihovo porijeklo je Turska.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. U Turskoj i svijetu, “3” mogućnost izbora dostupna je samo u Fortuna Design. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij

aluminij