OSTAKLJIVANJA

Fortuna Design – sistemi ostakljivanja pergola, terasa i balkona

Fortuna Design sistemi – ‘bez okvira’ inovativni su sistemi ostakljivanja pergola, terasa, zimskih vrtova – ujedno i moderni trend u arhitekturi i dizajnu. Takva rješenja odlikuju jednostavnošću i lakoćom izvedbe.

Sa svojom jedinstvenom praktičnošću, ‘ bez okvira’ stakla praktički su nevidljiva, dekoriraju pročelje zgrade i daju prekrasan panoramski pogled iznutra.

Za stakla ‘bez okvira’, naša tvrtka koristi visoko kvalitetni i dokazani materijal, koji se sastoji od aluminijske konstrukcije i izdržljivog kaljenog stakla. Ovi sistemi omogućuju da ne koristite profil na spoju stakla za ostakljivanje balkona i terasa, te su svi stakleni dijelovi postavljeni čvrsto jedan uz drugi.

Održavanje i pranje stakla je vrlo jednostavno i ne uzrokuje poteškoće,
jer svaka staklena ploča može biti premještena sa jedne na drugu stranu, stvarajući efekt “harmonike”, ili, ako je potrebno, kako biste uklonili sva stakla.

Pretvorite terasu svoga caffe bara ili restorana iz jednostavnog vanjskog prostora koji samo ponekad koristite tijekom ljetnih mjeseci, u najprofitabilniji prostor, koji se koristi tijekom cijele godine. Naši klizni stakleni zidovi se također mogu koristiti unutar Vašeg prostora kao upečatljiv i elegantan dio interijera. Staklo možete zatvoriti te tako stvoriti privatni prostor za domjenke ili otvoriti stakleni zid za svakodnevno korištenje prostora.

Glavne prednosti sistema:

  • Lijep panoramski pogled
  • Moderni vanjski dizajn
  • Veća ventilacija prostora zbog potpunog otvaranja staklenih ploča
  • Zaštita od buke, kiše i vjetra
  • Mogućnost korištenja prostora 12 mjeseci godišnje
  • Preklopna stakla
  • Mogućnost ugradnje bez podnih vodilica